Αλληλεγγύη στον Τάσο Θεοφίλου

 

Προσυγκέντρωση στο Μοναστηράκι και Πορεία

Σάββατο 24 Ιουνίου, 12:00

 

32-vimata_exΤο Σάββατο 24/6, στις 12 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι, διάφορες συλλογικότετες του αναρχικού και αριστερού χώρου καλούν σε συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου, η υπόθεση του οποίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο στις 27/6.

Η έξαρση της κρατικής τρομοκρατίας, που συνοδεύει την ταξική επίθεση της αστικής τάξης ενάντια στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια, συνεχίζεται αμείωτη και προκλητική. Η άμβλυνση των λαϊκών αντιστάσεων εδώ και αρκετό καιρό, έχει επιτρέψει την αποχαλίνωση των μηχανισμών καταστολής του συστήματος που σε δικαστικό επίπεδο εκφράζονται από καταδίκες σε κοινωνική εργασία μαθητών-καταληψιών έως πολυετή φυλάκιση για σχέση με κατηγορούμενο για παράνομη πολιτική δράση και ισόβια κάθειρξη ουσιαστικά με μόνη κατηγορία για τα πολιτικά φρονήματα. Επίσης, ας μην ξεχνάμε την απαίτηση για δηλώσεις μετανοίας και αποκήρυξης πολιτικών απόψεων και δράσης για τους ήδη πολιτικούς κρατούμενους.

Η διαιώνιση της εκμετάλευσης στους εργασιακούς χώρους, της εξαθλίωσης της καθημερινής ζωής επιτυγχάνεται με την πολύμορφη συστημική βία, τον έλεγχο και την επιτήρηση, απαιτεί δηλαδή όλο αυτό το πλέγμα φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής και εκφασισμού του κράτους. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Advertisements
This entry was posted in πολιτική and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s